خواص کشمش و گردو ،میان وعده ای پرانرژی
گردو مقدار زیادی امگا-۳ در خود دارد. امگا-۳ نیز جزو اسیدهای چربی است که خواص بیشماری برای سلامتی دارند.
خواصی که از سلامت قلب و عروق تا اختلالات شناختی و افسردگی را دربر میگیرد.همچنین گردو سبب سلامت مغز و بهبود حافظه میشود.
چربیهای امگا-۳ گردو برای تقویت حافظه و توانایی در استدلال مهم هستند.
میزان مصرف امگا-۳ با بهبود سلامت قلب رابطه مستقیم دارد.
پژوهشها نشان میدهند که مواد مغذی موجود در گردو با تمیز نگهداشتن شریانهای بدن،
بهبود گردش خون، تعادل سطوح کلسترول و کاهش التهاب، سبب سلامت قلب و عروق میشوند.
گردو دارای خواص ضد سرطانی است. این خاصیت گردو به محتوای آنتیاکسیدانی آن باز میگردد.
آنتیاکسیدانهای پلی فنول موجود در گردو به عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کرده و به پیشگیری از سرطان کمک مینماید.
گردو به کاهش وزن نیز کمک میکند. در واقع گردو ترکیباتی دارد که چربی شکم را میسوزاند،
زیرا انباشته از اسیدهای چرب و برخی پروتئینها است که کمک میکنند تا احساس سیری بیشتری کنید.
حتی گردو به دلیل محتوای مواد معدنیاش سبب بالا رفتن بهداشت باروری میشود.
از طرفی خوردن گردو توسط کودکان به دلیل محتوای امگا-۳ آن سبب کاهش مشکلات رفتاری،
افزایش تمرکز و کاهش نشانههای مرتبط با ADHD یا همان بیش فعالی میشود.
یک و نیم فنجان کشمش نزدیک به ۲۱۷ کالری و ۴۷ گرم قند دارد.
همچنین کشمش منبع خوب کربوهیدراتهای مورد نیاز بدن بوده و میتواند به بهبود عملکرد بدن کمک کند.
همین مقدار کشمش حاوی ۳.۳ گرم فیبر است و حدود ۱۰ تا ۲۴ درصد نیاز روزانه بدن را بسته به سن و جنسیت تامین میکند.
فیبر سبب افزایش مقدار و حجم مدفوع شده و به هضم مواد غذایی کمک میکند. فیبر همچنین کمک میکند تا مدت زمان بیشتری احساس سیری کنید،
زیرا تخلیه معده را کندتر مینماید. بنابراین به کاهش وزن کمک میکند.
از طرفی فیبر در تنظیم سطح کلسترول بدن نقش مثبتی ایفا میکند.
کشمش حاوی آهن است. یک و نیم فنجان کشمش حاوی ۱.۳ میلیگرم آهن است
که حدود ۷ درصد مقدار توصیهشده روزانه برای بیشتر زنان و ۱۶ درصد مقدار توصیهشده برای مردان بزرگسال را شامل میشود.
کلسیم، بور، مواد آنتیاکسیدانی و ترکیبات ضد میکروبی از دیگر خواص کشمش میباشند.
آشنایی با کشمش
کشمش یکی از فراورده های میوه انگور است که با روش های متنوعی خشک می شود.
کشمش انواع بسیار متنوعی دارد که شناخته ترین انواع آن کشمش پلویی ،
کشمش سبز ، کشمش زرد دودی ، کشمش مویز و کشمش آفتابی هستند.
کشمشها از خشک شدن انگورها در جلوی نور خورشید یا خشک کن درست میشوند،
به طور کلی شیرین هستند و طعم آن به طور بسیاری در پخت و پز غذایی در سراسر جهان، مخصوصا در دسرها استفاده میشود.
بر اساس تحقیقات، کشمش به عنوان بخشی از گروه میوه به حساب می آید.
این میوههای خشک شده انرژی بدن را بالا برده و اغلب برای کوهنوردان، مسافرین یک تونیک سالم به حساب میآیند.
خواص ضد سرطان
کشمش به دلیل داشتن کاتچین می تواند با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه کرده و آن ها را نابود کند. برای جلوگیری
از سرطان مصرف کشمش مفید است.
خواص کشمش برای سم زدایی بدن
شما برای اینکه به کبد خود کمک کنید می بایست غذاهایی را مصرف کنید که باعث دفع سموم از بدن شود ،
کشمش برای سم زدایی بدن بسیار موثر می باشد. سم زدایی بدن باعث می شود تا پوست شما شفاف تر شود.
خواص کشمش برای بهبود سنگ کلیه
کشمش به دلیل داشتن پتاسیم می تواند برای کلیه مفید باشد و از عود شدن بیماری سنگ کلیه پیشگیری کند.
خواص کشمش برای اسپرم
کشمش به دلیل مقادیر بالای اسید آمینه ی آرژنین که دارد باعث تحریک میل جنسی شده و به درمان اختلال نعوظ کمک می کند.
در واقع آرژینین موجود در کشمش تحرک اسپرم را افزایش می دهد و به درمان ناباروری کمک می کند.
کشمش ها باعث تحریک میل جنسی و برانگیختگی میشوند،بسیاری از افراد نمی دانند که کشمش حاوی آمینواسیدی به نام آرژنین است.
این آمینواسید مسئول تقویت میل جنسی در هر فردی است،
برخی مردان از اختلال نعوظ رنج می برند و پس از مصرف کشمش می توانند عملکرد بهتری داشته باشند.
آرژنین آفرودیسیاک، یک ماده طبیعی است که سطح حرکت اسپرم را افزایش میدهد،
پس بنابراین باعث افزایش شانس تخمک گذاری در رابطه جنسی میشود.
مصرف این میوه های خشک و شیرین، به صورت روزانه به افزایش استقامت جنسی نیز کمک خواهد کرد.
خواص کشمش در بدنسازی
کشمش حاوی مقادیر بالای ویتامین ها، اسید آمینه و مواد معدنی مانند سلنیوم و فسفر است
که جذب مواد مغذی دیگر و پروتئین ها را تسهیل می کند و باعث افزایش انرژی و افزایش قدرت بدنی ورزشکاران و بدنسازان می شود.
همچنین مقادیر بالای فروکتوز و گلوکز موجود در کشمش آن را به یکی از بهترین مواد غذایی برای افزایش انرژی ورزشکاران و
بدنسازان تبدیل کرده است.
خواص کشمش در آب
پیروان طب آیورودا از دیرباز از آب کشمش برای پاکسازی کبد و روده استفاده می کرده اند.
خاصیت سم زدایی کشمش از مقادیر فراوان آنتی اکسیدان ها و فیبرهای موجود در این میوه خشک نشات می گیرد.
دانشمندان و کارشناسان ورزشی معتقدند کشمش می تواند جایگزین خوبی برای تنقلات انرژی زا باشد
زیرا حاوی مقادیر فراوان فیبر و ریزمغذی ها بوده و برخلاف بسیاری از تنقلات انرژی زا،
فاقد هرگونه شکر یا افزودنی های طعم دهنده می باشد.و همین خصوصیت آن را به یک میان وعده سالم و کامل تبدیل
کرده است.
مطالعات و تحقیقات بالینی نشان داده کشمش از نظر مقدار فیبر، پتاسیم، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان ها
نسبت به سایر میان وعده های محبوب در سطح بالاتری قرار دارد و افرادی که به صورت منظم کشمش مصرف می کنند در
مقایسه با سایرین فشار خون سیستولیک و دیاستولیک کمتری خواهند داشت.
یک راه جالب برای استفاده کامل از تمام انرژی طبیعی کشمش، خیس خوردن کشمش با آب به مدت چند ساعت است.
اگرچه ارگانسیم بدن ما دارای مکانیسم خاص خود برای تصفیه طبیعی بدن
خواص کشمش و نخودچی
نخودچی و کشمش به واسطه وجود نخودچی(بدون نمک)، سرشار از فیبر و مقادیر بالایی از پروتئین است.
این دو ماده مغذی، شما را برای مدت زیادی سیر نگه می دارند و گرسنگی را کنترل میکنند.
این مواد مغذی در نخود، یافت شده و آن را برای کاهش و تثبیت وزن، ایدهآل میکند.
نخودچی کشمش به واسطه نخود به کاهش کلسترول کمک می کند.
گنجاندن ۳/۴ فنجان نخودچی بدون نمک در رژیم غذایی میتواند به کاهش کلسترول LDL (بد) کمک کند.
نخود دارای دیس لپیدمیاست که از تجمع کلسترول در بدن جلوگیری میکند.
این کار، خطر بیماریهای قلبی و سکته را کاهش میدهد.
فقط به خاطر بسپارید برای دریافت این مقدار نخودچی بهتر است به مصرف کشمش توجه داشته باشید.
نخود و کشمش به واسطه نخودش سرشار از آهن است. آهن به انتقال اکسیژن در بدن کمک کرده
و برای حفظ قدرت سیستم ایمنی و برای متابولیسم خوب، ضروری است.
نخود موجود در نخودچی کشمش سرشار از آهن است و به افزایش انرژی کمک میکند.
آهن برای زنان باردار یا زنان شیرده ضروری است.
کودکان و بزرگسالان برای انجام کارهای معمول روزانه، به مقادیر کافی آهن احتیاج دارند.
نخود، با کمک مواد معدنی و منگنز، عملکرد آنزیم ها،
تولید انرژی و دفاع آنتیاکسیدانی را تسهیل میکند.
مقدار مناسب کلسیم موجود در نخود برابر با کلسیم شیر، و ماست است
و در نتیجه برای سلامت استخوان مفید است.
شاخص گلیسمی نخود پایین است و بنابراین برای جلوگیری و تنظیم سطح قند خون خوب است.
فیبر و پروتئین به جریان خون در لوله گوارشی کمک میکند. همچنین از شکستن خیلی سریع یا خیلی آرام غذا جلوگیری میکند.
این سرعت سالم، قند غذا را آزاد کرده و تاثیر گوارش غذا بر سطح قند خون ما را تثبیت میکند.
نخود به بیماران دیابتی و افراد مقاوم در برابر انسولین توصیه میشود.
کشمش موجود در نخودچی کشمش سرشار از فیبر است که با جذب کردن آب ورم میکند و به طور موثر یبوست را از بین میبرد.
مصرف منظم کشمش باعث تحریک حرکات روده میشود
و در عین حال فیبر موجود در آن سموم و مواد زائد را از دستگاه گوارش حذف میکند.
کشمش موجود در نخود و کشمش منبعی غنی از آهن و مس و همچنین ویتامین ب کمپلکس است که برای تشکیل گلبولهای قرمز حیاتی هستند.
مصرف منظم کشمش کمک میکند که کم خونی ناشی از کمبود آهن رفع شود و لخته شدن خون را در فرآیند التیام زخم بهبود میدهد.
کشمش نخودچی کشمش به میزان فراوانی فیتوکمیکالهای (مواد شیمیایی گیاهی) فنولی دارد که به دلیل خواص ضد میکروبی،
ضد باکتری و آنتیاکسیدانیشان شناخته شدهاند. این خواص میتوانند
از طریق مبارزه با عفونتهای ویروسی و باکتریایی، تب را درمان کنند.
کشمش موجود در نخودچی کشمش حاوی مقادیر بالایی از آنتیاکسیدانهای پلیفنولی به نام کاتچین است.
این آنتیاکسیدانها رادیکالهای آزاد را که موجب رشد تومورها، به ویژه سرطان روده بزرگ میشوند، از بین میبرند.
بنابراین، گنجاندن کشمش در رژیم غذایی، یک راه موثر برای جلوگیری از تشکیل سلولهای سرطانی است.
خواص کشمش و بادام
مصرف کشمش و بادام برای سلامت مغز مفید است و در دوران تحصیل توصیه می شود که حتما در برنامه غذایی فرزندان خود قرار دهید.
مصرف مداوم کشمش و بادام به افزایش سطح کلسترول خوب خون (HDL) کمک میکند و در کاهش کلسترول بد خون (LDL) مؤثر است.
ترکیب کشمش و بادام منبع بینظیری از ویتامینها، مواد معدنی و مقدار زیادی فسفر است.
فسفر تأثیر چشمگیری روی قدرت و دوام استخوان و دندان دارد
و از بیماریهای وابسته به سن مانند پوکی استخوان جلوگیری میکند.
مصرف کشمش و بادام از ابتلا به بیماری ها قلبی جلوگیری می کند.
برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود حتما کشمش و بادام بخورید.
برای داشتن پوستی تمیز و سالم کشمش و بادام بخورید.
مصرف کشمش و بادام به کاهش فشار خون کمک می کند.
خواص کشمش و دیابت
مطالعات در سال ۲۰۱۵ نشان داده که مصرف کشمش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو کاهش می دهد.
مطالعات نشان داده افراد دیابتی که کشمش مصرف می کنند تا ۱۹ درصد کاهش در میزان گلوکز ناشتا نشان می دهند.
مقادیر بالای فیبر و قند های طبیعی موجود در کشمش با افزایش تولید انسولین طبیعی به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند.
در تعدادی از مطالعات، نشان داده شده است کشمش واکنش انسولینی بعد از صرف غذا را کاهش می دهد،
که این یعنی کشمش می تواند جلوی فوران یا جهش یکباره ی انسولین را بعد از صرف یک وعده ی غذایی بگیرد
که در غیر این صورت می تواند برای بیماران دیابتی خطرناک باشد.
کشمش همچنین به تنظیم ترشح لپتین و گرلین کمک می کند،
که هورمون های مسئول اعلام سیری یا گرسنگی به بدن هستند.